Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@22:19:35 GMT

دلیل ابتلای کمتر کودکان به کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۹۷۴۸

دلیل ابتلای کمتر کودکان به کرونا چیست؟

یک فوق دکترای علوم اعصاب گفت: آنزیم پروتئاز TMPRSS۲ در ورود ویروس به سلول‌های بدن نقش دارد و میزان آن در بدن کودکان کمتر از افراد مسن است، بنابراین ریه کودکان گیرنده کرونای کمتری دارد و دانشمندان تصور می‌کنند شاید مهار این آنزیم با داروها بتواند درصد و شدت ابتلا به کرونا را در افراد مسن کاهش دهد.

‌میرشهرام صفری، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه معمای ابتلای کمتر کودکان به کرونا و شدت کمتر بیماری در آن‌ها تا حدودی روشن شده است، اظهار کرد: مقاله‌ای مبنی بر وجود ایمنی ناشی از سرماخوردگی با ویروس‌های کرونای قدیمی در ۴۴ درصد از کودکان گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک گروه پژوهشگر میزان بیان دو پروتئین اصل ACE۲ که به عنوان گیرنده کرونا عمل می‌کند و آنزیم پروتئاز TMPRSS۲ که در ورود ویروس به سلول‌های بدن نقش دارد را از نوزادی تا پیری موش‌ها در سلول‌های اپیتلیال ریه بررسی کرده‌اند و طبق روش بررسی شده که قابلیت ارزیابی میزان بیان ژن در کل پروتئین‌های یک سلول را نشان می‌دهد، مشخص شد که میزان تولید هر دو مورد از نوزادی تا پیری افزایش می‌یابد، پس این دو مورد در نوزادان و کودکان کمتر است و احتمال و شدت ابتلاء کمتر کودکان به کرونا نیز به همین دلیل است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، توضیح داد: افزایش تولید پروتئین‌های گیرنده کرونا و آنزیم که در ورود ویروس به سلول نقش دارد، سلول‌های اپیتلیال ریه افراد مسن را مستعد ورود ویروس کرونا می‌کند و این افزایش در آنزیم پروتئاز TMPRSS۲ شدیدتر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بررسی جسد فوت‌شدگان بر اثر ویروس کرونا هم حضور ویروس کرونا را در سه نوع سلول بیان کننده TMPRSS۲ ثابت کرده است، تصریح کرد: آنزیم TMPRSS۲ نقش مهمی در رشد سلول‌های سرطانی پروستات دارد و به همین دلیل داروی ضد سرطان پروستات که مهار کننده آنزیم مذکور است در کارآزمایی بالینی برای درمان کرونا قرار دارد.

این فوق دکترای علوم اعصاب، با تاکید بر اینکه احتمالاً آنزیم TMPRSS۲ در کودکان کمتر است، بنابراین ریه کودکان گیرنده ویروس کرونای کمتری دارد، افزود: دانشمندان تصور می‌کنند شاید مهار آنزیم مذکور با داروها بتواند درصد و شدت ابتلاء به کرونا ویروس در افراد مسن را در حد کودکان کاهش دهد.

کد خبر 455689

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا ابتلا به کرونا بیماری کرونا در کودکان کرونا و افراد مسن پاندمی کووید 19 مبتلایان به کووید ۱۹ پیشگیری از کرونا آخرین اخبار کرونا اپیدمی کرونا عفونت ریه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس کرونا ورود ویروس افراد مسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۹۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خسروشاهی اصل،   استاد دانشگاه ارومیه این دستاورد را با حمایت بنیاد ملی علم ایران بدست آورد.

این  محقق درخصوص تعریف غذا‌های پزشکی گفت: غذا‌های پزشکی، نسل جدیدی از غذا‌ها هستند که با غذا‌های متداول و نیز غذا‌های فراسودمند متفاوتند و هدف از تهیه و مصرف این دسته از غذا‌ها،   کمک به درمان بیماران است.

وی افزود: موضوع تحقیق یکی از نیاز‌های جامعه است که در بیماری نارسایی پانکراس کاربرد دارد؛ چرا که در این بیماری، پانکراس به تدریج توانایی تولی آنزیم‌های پانکراتیک را از دست می‌دهد. در این صورت جذب چربی و پروتئین مختل می‌شود.

خسروشاهی گفت: لیپاز پانکراس یکی از آنزیم‌های بسیار مهم برای هضم چربی‌ها است و از ناپایدارترین آنزیم‌های پانکراتیک به شمار می‌رود. مهمترین مشکل افرادی که نارسایی پانکراس دارند، کمبود یا فقدان آنزیم لیپاز است.

این پژوهشگر گفت: کمبود هضم لیپولیتیک پانکراسی غیر قابل جبران است و، چون منبع عمده انرژی چربی است احتمال سوء تغذیه افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن فقر ویتامین و ریزمغذی‌ها ایجاد می‌شود. همین امر موجب نارسایی پانکراس آنزیم لیپاز به بدن می‌شود. با توجه به اینکه، ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است؛ می‌توان از آن در تهیه غذا‌های پزشکی که داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور می‌دهند استفاده کرد.

وی افزود:  با توجه به اینکه ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است، می‌توان در تهیه غذا‌های پزشکی از آن استفاده کرد تا داروی مورد نظر از معده به سلامت عبور کند.

دیگر خبرها

  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • غذای پزشکی تولید شد
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است