Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@00:10:32 GMT

ماجرای تست های کاذب منفی کرونا چیست؟  

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۹۲۵۶

ماجرای تست های کاذب منفی کرونا چیست؟  

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین،  اکنون دانشمندان توضیحی پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد بخشی از مردم «عفونت سقط‌ کننده» را تجربه می‌کنند که در آن ویروس وارد بدن می‌شود اما در مراحل اولیه توسط سلول‌های T سیستم ایمنی پاک می‌شود، به این معنی که آزمایش‌های PCR و آنتی‌بادی نتیجه منفی را ثبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می رسد حجم زیادی از انسان های کره زمین اگر تست بدهند حتی اگر آلوده به ویروس هم باشند باز هم نتیجه منفی بگیرند.

به گفته دانشمندان، این کشف می تواند راه را برای نسل جدیدی از واکسن ها هموار کند که پاسخ سلول های T را هدف قرار می دهد. این روند می تواند ایمنی بسیار طولانی تری ایجاد کند.

لئو سوادلینگ، ایمونولوژیست در دانشگاه کالج لندن و نویسنده اصلی مقاله، می‌گوید: «همه شواهد حکایتی دارند که نشان می‌دهد افراد در معرض ابتلا قرار گرفته‌اند اما تسلیم نشده‌اند. چیزی که ما نمی‌دانستیم این است که آیا این افراد واقعاً توانسته‌اند به طور کامل از ابتلا به ویروس جلوگیری کنند یا اینکه آیا آنها به طور طبیعی ویروس را قبل از اینکه با آزمایش‌های معمول قابل تشخیص باشد به طور غیرمحسوس از بدن خود پاک کرده اند.»

آخرین مطالعه ای که در رابطه با «تست های منفی کاذب کرونا» انجام شد به شدت کارکنان مراقبت های بهداشتی را برای علائم ابتلا و پاسخ های ایمنی در طول موج اول همه گیری تحت نظر قرار داد. با وجود خطر بالای قرار گرفتن در معرض بیماری، تعداد زیادی از داوطلبان شرکت کننده در آزمایش  در هیچ مرتبه ای از آزمایش کووید-19 نتیجه مثبت نشان ندادند. با این حال نمونه‌های خون گرفته شده از این افراد نشان داد که در مقایسه با نمونه‌های گرفته شده قبل از شیوع بیماری همه‌گیر و در مقایسه با افرادی که اصلاً در معرض ویروس قرار نگرفته‌اند، سلول‌های T که در برابر کووید-19 واکنش نشان می‌دهند، افزایش یافته است. آنها همچنین در یکی دیگر از نشانگرهای خونی عفونت ویروسی را نشان دادند.

این کار نشان می‌دهد که زیرمجموعه‌ای از افراد قبلاً سلول‌های T را داشته اند. همانطور که اشاره شد این سلول ها سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با کرونا آماده می کنند. اما چرا این افراد با وجود منفی شدن تست کرونا این سلول ها را در بدن خود به شکل آماده داشتند؟ شاید پاسخ در این باشد که احتمالا آنها با عفونت های ناشی از سایر ویروس های خانواده کرونا به وجود آمده اند، همانند سرماخوردگی.

افرادی که تست کرونای کاذب منفی دارند هرگز شناسایی نمی شوند و این ممکن است کمک زیادی به انتشار ویروس در سطح جوامع کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید تست کرونا سلول های T

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • ماجرای تظاهرات کم‌سابقه علیه حکومت طالبان در افغانستان
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟