Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@08:39:54 GMT

سولفاتاسیون باتری ماشین چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۰۵۵۹

سولفاتاسیون باتری ماشین چیست؟

ایسنا/قزوین سولفاته شدن باتری فرآیندی است که در آن کریستال‌های سولفات سرب روی سلول باتری ساخته می‌شوند. سولفاته شدن تا حدی در هر باتری در طول عمر آن رخ می‌دهد.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام امداد باتری، سولفاته شدن باتری فرآیندی است که در آن کریستال‌های سولفات سرب روی سلول باتری ساخته می‌شوند. سولفاته شدن تا حدی در هر باتری در طول عمر آن رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، سولفاته شدن سریع می‌تواند با ذخیره سازی طولانی مدت، شارژ بیش از حد یا کم شارژ شدن باتری رخ دهد. همان‌طور که سولفات بیشتری در سلول باتری ایجاد می‌شود، باتری کارآمدتر می‌شود.

سولفاته شدن عامل شماره یک خرابی‌های اولیه در باتری‌های سرب اسیدی است و می‌تواند منجر به هر یک از موارد زیر شود: از دست دادن قدرت میل لنگ، زمان شارژ طولانی‌تر، ایجاد گرمای بیش از حد در سیستم الکتریکی خودرو، زمان کارکرد کوتاه‌تر بین شارژ، و در نهایت عمر باتری شما را کوتاه می‌کند.

چگونه می‌توانم از سولفاته شدن باتری جلوگیری کنم؟

اگر می‌خواهید با به حداکثر رساندن طول عمر باتری خود در هزینه و زمان خود صرفه جویی کنید، جلوگیری از سولفاته شدن باتری بسیار ساده است. لازم است بدانید که به طور کلی راهی برای جلوگیری از سولفاتاسیون باتری ماشین وجود ندارد، زیرا این رویداد توسط خود باتری به صورت طبیعی شکل می‌گیرد، اما می‌توان از سرعت تشکیل شدن آن‌ها کم کرد.
باید بدانید که تمام باتری‌های خودرویی دچار سولفاته زدن می‌شوند، به عنوان مثل باتری پریمیوم سپاهان باتری نیز دچار سولفاته می‌شود. تمام باتری‌ها در تمامی کشورها دچار سولفاتاسیون می‌شوند.

چگونه می‌توانم سولفات باتری واریان را تشخیص دهم؟

اگر قربانی یک باتری سولفاته شده باشید، متوجه علائم کاهش کارایی خواهید شد. رایج‌ترین علامت باتری سولفاته باتری است که خیلی خوب شارژ نمی‌شود یا به سادگی از شارژ کردن خودداری می‌کند. اگر مشکوک هستید که لوازم جانبی الکترونیکی شما آمپر کافی دریافت نمی‌کنند (تهویه مطبوع ضعیف، چراغ‌های جلو کم نور) این نشانه قوی است که باتری شما سولفاته شده است. اگر باتری شما خیلی قبل از اینکه انتظارش را دارید از بین برود، به احتمال زیاد نتیجه سولفاته شدن آن است.

قیمت باتری صبا با توجه به موارد فوق و همچنین کیفیت باتری می‌تواند عامل مؤثری در خرید شما به حساب آید. از جمله قیمت باتری واریان که از مهم‌ترین برندهای تولید شده در صبا است در سراسر کشور تقریباً تا حد زیادی دارای نوسان نیست.

شما می‌توانید در صورت داشتن باتری اوربیتال، از خدمات گارانتی باتری اوربیتال استفاده کنید و در صورت نیاز اقدام به تعویض باتری خودرو خود کنید.

می‌توانید ولتاژ ایستاده باتری را با مولتی متر تست کنید. هر ولتاژ کمتر از ۱۲.۶ ولت به این معنی است که باتری شما احتمالاً در نتیجه سولفاته شدن کم شارژ شده است. همچنین امکان انجام آزمایش تشخیص بصری سولفاته روی سلول‌های باتری شما وجود دارد. این کار نیاز به باز کردن باتری شما دارد، بنابراین توصیه می‌شود این کار را روی یک سطح سرپوشیده و در یک منطقه تهویه مناسب انجام دهید. با احتیاط درپوش‌های بالای باتری را با یک پیچ گوشتی سر صاف بردارید. شما باید بتوانید داخل هر سوراخ را نگاه کنید و از سلول‌های باتری، جداکننده‌ها و سطح الکترولیت‌ها دیدن کنید. یک باتری سولفاته معمولی دارای سلول‌ها و جداکننده‌هایی است که خاکستری، کثیف و به سختی از یکدیگر تشخیص داده می‌شوند.

در یک باتری سالم، سلول‌های سربی نقره‌ای تمیز خواهند بود و به وضوح از جداکننده‌های سیاه متمایز می‌شوند. در زیر یک نمودار گرافیکی برای کمک به شناسایی بصری سولفات باتری وجود دارد.

سلول‌های سرب نقره‌ای تمیز خواهند بود و به وضوح از جداکننده‌های سیاه متمایز می‌شوند. در زیر یک نمودار گرافیکی برای کمک به شناسایی بصری سولفات باتری وجود دارد. سلول‌های سرب نقره‌ای تمیز خواهند بود و به وضوح از جداکننده‌های سیاه متمایز می‌شوند. در زیر یک نمودار گرافیکی برای کمک به شناسایی بصری سولفات باتری وجود دارد. ضمناً قیمت باتری سوزوکی ساخته شده در شرکت سپاهان باتری نیز با توجه به کیفیت آن قابل پیشنهاد است.

هرگاه بر روی باتری اوربیتال خود پودرهای سفید رنگ و یا آبی رنگ مشاهده کردید، بدانید که باتری ماشین شما دچار سولفاتاسیون شده است.

چگونه سولفاته باتری را درمان می‌کنید؟

دو نوع سولفاته شدن باتری ماشین وجود دارد. سولفاته شدن برگشت پذیر (نرم) و سولفاتاسیون دائمی (سخت). اگر به اندازه کافی زود تشخیص داده شود، یک باتری سولفاته نرم به راحتی می‌تواند به زندگی بازگردد. گوگرد زدایی باتری با شارژرهای هوشمند هرگز آسان نبوده است، اما می‌توانید باتری پریمیوم خود را با مقداری آب جوش تمیز کنید.

عواقب سولفاته شدن باتری ماشین:

سولفاته شدن دائمی می‌تواند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات در یک باتری سرب اسیدی شود. لیست این مشکلات شامل طول عمر باتری بسیار کمتر و از کار افتادن کامل باتری است. همچنین شامل: افزایش قابل توجهی در زمان شارژ معمولی، از دست دادن قدرت شروع، دمای غیرعادی بالای باتری شما، نیاز به شارژ بیشتر باتری.

سولفاته شدن دائمی باتری توسط کارشناسان گارانتی باتری اوربیتال به عنوان دلیل اصلی خرابی‌های زودرس در باتری‌های سرب اسیدی شناخته می‌شود.

توضیحات مختلفی برای مشکلات سولفاته شدن باتری اوربیتال وجود دارد. علل شناخته شده عبارتند از: زمان بیش از حد بین چرخه‌های شارژ باتری، باتری که پس از شارژ مجدد با ظرفیت کمتر از ۱۰۰ درصد باقی می‌ماند، تنظیمات نادرست در شارژ مجدد تجهیزات، عدم وجود مقادیر کافی محلول اسید سولفوریک در داخل باتری، قرار گرفتن صفحات باتری سربی در معرض هوا، ذخیره سازی باتری بدون دسترسی به منبع انرژی.

ضمناً یادآور می‌گردد این باتری‌ها با توجه به ساختار موجود فیزیکی خود با دستگاه یو پی اس فاراتل سازگاری ندارند. باتری‌های دستگاه‌های یو پی اس می‌بایستی از باتری‌هایی با تکنولوژی ساکن استفاده کرد. استفاده از این باتری‌ها در دستگاه یو پی اس باعث کارایی بیشتر خواهد شد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید اینترنتی فروش اینترنتی سولفاته شدن باتری باتری اوربیتال باتری سولفاته سولفات باتری باتری ماشین جداکننده ها باتری شما یک باتری باتری ها سلول ها طول عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس